luni, 8 noiembrie 2010

Cristiano Ronaldo

In postarea anterioara am vorbit despre fotbal, lucruri generale, jucatorii, echipe.. Interesant, nu? Acum, vine randul sa vorbim despre fotbalistii si/sau jucatorii de fotbal..
Tehnic, valoros, cu viteza, driblinguri perfecte, scheme o gramada, spectaculos.. gasesti multe sinonime pentru aceast jucator.. Cred ca toata lumea stie despre cine e vorba.. CRISTIANO RONALDO.
Fotbalist foarte bun, de nationalitate portugheza care evolueaza la echipa Real Madrid. "Galacticul" si-a inceput cariera profesionista in tara sa natala, la Sporting Lisabona [apropo, daca nu stiai, a fost descoperit de Ladislau Boloni - antrenor roman] si a mai evoluat la Manchester United - unde a aratat un potential imens. A fost cumparat de Real Madrid, pentru fabuloasa suma de 93 de milioane de euro.. In fine, date statistice. Neinteresante. :D
La fiecare meci, chiar daca nu tot timpul inscrie, incanta publiclul prin executii spectaculoase, driblinguri de senzatie sau lovituri libere perfecte.. Viteza fiind punctul sau forte, reuseste foarte usor sa dribleze adversarii.
De-a lungul carierei, a castigat campionate, cupe ale Angliei, Champions League cu Manchester United, si diverse trofee individuale, precum "Gheata de Aur" sau "Balonul de aur"..
In continuare speram sa ne uimeasca cu executii de senzatie si nu numai..

PS: Am reusit sa selectez niste videoclipuri care redau cele spune mai sus. Vizionare placuta !


Cristiano Ronaldo - REAL MADRID



Cristiano Ronaldo - 2010 [multumesc Kotto ;*]



Cristiano Ronaldo - TOP 25 GOLURI - MANCHESTER UNITED


Cristiano Ronaldo - TOP 10 GOLURI - REAL MADRID



Un comentariu: